KOSONEN HYPPäSI KäRKITULOKSEN LEMPääLäN KARNEVAALEISSA, KIISKI KIPITTI KOTIMAISEN PARHAAN JäMSäSSä

Tampereen Pyrinnön Daniel Kosonen voitti Lempäälän hyppykarnevaaleilla miesten korkeushypyn kauden kotimaisella kärkituloksella 220. Yritykset korkeudesta 223 jäivät lauantaina vajaaksi, mutta antoivat toivoa paremmastakin.

- Päivän paras hyppy oli 215:n ylitys. Hypyt 220:stä olivat teknisesti huonoja. Ei ole tarpeeksi lajisuorituksia alla, siksi hypyt vaihtelevat paljon, Kosonen sanoi Urheiluliiton tiedotteessa.

- Kevätharjoittelussa oli haasteita, ja Jyväskylän kilpailussa tullut nilkkavamma esti lajiharjoittelua. Jos taso on nyt tuo, niin parempaa on sieltä vielä tulossa.

Kalevan kisoissa Kosonen voitti Suomen mestaruuden kirjauttamalla aiemman kotimaisen kärkituloksen 218. Kososen neljän vuoden takainen ennätys on 221.

Naisissa Kalevan kisoissakin voittoa juhlinut Heta Tuuri vei kilpailun nimiinsä tuloksella 190.

Jämsän kestävyyskarnevaalien lauantain kävelykilpailuiden parhaan tuloksen teki Karhulan Katajaisten Aliisa Kiiski, joka käveli 10 000 metriä aikaan 49.52,63. Aika on naisten tämänvuotinen ratakävelyn kotimainen kärkitulos ja maantiekävelynkin tulokset mukaan lukien vuoden kolmanneksi paras aika.

Helsingin Kisa-Veikkojen paraurheilija Iida Lounela hyppäsi Lempäälän karnevaaleilla pituudessa tuloksen 512, jolla hän sijoittuu näkövammaisten luokan 12 maailmantilastossa viidenneksi.

2024-07-06T15:57:35Z dg43tfdfdgfd